Piknik SD Vidonci
44 prispevkov
• Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Leko bi napravili en piknik za clane sd vidonci! Recimo minimalne cene.....Pivo 200...ale pa 250... cocta 100 cevapi 400....pa malo bi festali! Samo clani, ka pravite? Kaksa tekma se vdari pa tak......ka pravite? Se zorganizeramo???
Piknik,to je super stvar.Man pa en predlog:Ka be tej piknik organizerale malo mlajše od nas mladeh,se prave tej ka še v šolo odejo.(ka de kak kakšen poslovilne od počitnic).Seveda pa vsi pomagamo kar nam ukažejo.
Tau je kak ena praksa za organiziranje kaksne fešte. ![]() Pa kaj bi se sekiral,saj po novem letu bolše bo!!
Tao be po mojen šlo...poslovilna fešta od počitnic in pozdrav novemu šolskemu letu...s prven se strinjan,z drüjgen pa bole tak...
Ale MIŠko moreš malo prodete pa poglednete kelko nas malo mlajšeh gej...nas gej kar malo...ale še itak nej premalo,ka nebe mogle organizirate eden piknik!!!!!!!!!!!!!!!! Tak ka...ge se strinjan s ten predlogon!
Trbelo bi, se zfucati...ce de tej piknik? In datum? Pa to nej svet vido ka nebi ene feste v pogon spravili!
Evo napravimo en piknik: SLOVO OD POČITNIC. Dober datum bi bil 26.08.2005. Vseeno pa mislin ka bi tou morali prevzeti izkušene delavce, kak je Niško z ekipo. Lajko bi pa vsakše mel enoga od mladih poleg, ga bi si tej zapišavo kak se pripravi žurka.
Malo pisanja toj deci nebi škodilo, ovak septembra nedo znali pisati. V slogi je moč
Tako je. Datum je dober, zdaj pa trbej samo aktivejrati tej zafce, ka se malo angažerajo pa pripravijo en svetski piknik. Določiti jin trbej kakšne mentore, to je tiste šteri mate s ten izkušnje. Cejne bi meli ekonomske, telko ka pokrijemo tekoče stroške, sigdar tudi nemremo gledati na zaslužek. Piknik bi bil seveda za povablene, to je za člane društva, pa za tiste, šteri nan pomagajo pa so naprimer nej člani. Cene naprimer: Špricer 80 sit; pivo 220sit; brezalkoholne pijače iz plastenk 2 dcl 50sit; gesti bi pa se nabavilo (mesarski), povej kelko košta pa se razdeli na vse udeležence, Zelnjavo pa krumpiče prinesejmo vküper.Tou je moj predlog. Ajde ostali strejlajte predloge. Čao
FORUMISTI SMO ZAKON! BOUKŠIH NEGA.
maradona vej se tij nika ne glase,ka tij se nika nej na bokšen...
Tebe tüj nebe nika belao,če be malo mel trenenge s pisalon po papere,ka ovak boš ger rejsan septembra kakšne "čečke bečke" delo... :D :D :D
Ale zdaj be se pa trbelo za tej piknik dokončno zgučate,ka se se priprave pa zrikta! Datum je po mojen nej slab. ![]()
Datum po mojem ustreza,,,,,trbelo bi en sestanek vdariti....na igrisce in to takoj po velki mesi! Ge zdaj recimo man pa tregedijo v famaliji...in san malo odsoten od vsega toga....vupan ka me razmite! Tej piknik moremo izpelati...vupan ka dobimo potrdilo od predsednika...in ceno do po mojem....kak je borusak66 pravo mogo bite ekonomske....glede kavcije...nebi priporoco.....ka te bi eni fejst izkoristili kavcijo drugi premalo...mislen ka bi cene mogle bite...takse ka se bar stroski pokrijejo!!! In polek toga povabite vse clane...in tude tiste keri so kdaj kaj trznili za sportno drustvo vidonci! Pa se leko bi bile kaksne tekme....kmn vidonci....zenska ekipa....pgd vidonci...pa O&V...to moje stalisce predloga!
Boljtezko ka bi to bi ta zurka gratal! Cajt nas ze malo preganja! Polek toga pa predsednik niksoga posta nej napiso...in se pravi ka to malo verjetno ka bi kaj bilo!
Mislin, ka je za piknik nika nej prekesno, samo trbej si zgucate pa par stvari nabaviti.
Glede nato ka je Pilaj bil zadolzeni za prejsnji forum piknik pa se je nej najbokse izkazo, predlagan ka to zdaj prevzame. Sicer pa tu nega kaj komplecejrate, vino itak mamo, za ostalo pijaco se naredi kratek seznam in naroci pri Vlaji. Za geste pa trbej povedati Mirane, samo priblizno stevilo udeležencev bi mogli znati, ge mislin ka je ta cifra lejko okoli 35 do 40! Te pa nujacmo še zar, delali mo pa saksi malo. Ce se strinjate, predlagan ka se na kratko dobite (Pilaj vas eno par vkup pozove) in dorečete teh par stvari in piknik bo! Trbej pa malo gledati tudi na vrejme! Ajde ka vidimo se vase komentare! S SD VIDONCI NAPREJ V BOLJŠO IN LEPŠO PRIHODNOST!
44 prispevkov
• Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov |