• Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

   
Domov Varovanje zasebnosti

Varovanje zasebnosti

natisni

ŠD Vidonci se zavezuje, da bo varovalo zaupnost podatkov (zasebnost) uporabnikov spletnega nastopa, svojih strank, sedanjih in morebitnih bodočih poslovnih parterjev.

Zbrane podatke bomo uporabili, da bi opravili storitve, ki jih ponujamo, in vam zagotovili pozitivno izkušnjo pri poslovanju z društvom in uporabi spletnega mesta. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Spodaj navajamo načine online zbiranja podatkov in njihovega procesiranja v ŠD Vidonci:

1. Izjava o varovanju zaupnosti podatkov (zasebnosti)

Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na spletni strani www.sdvidonci.si. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) ne bo kršena v nobeni obliki.

2. Registracija

Obiskovalci imajo na naši spletni strani možnost registracije. S tem si zagotovijo dostop do zaščitenih vsebin v zvezi z društvom in našimi vsebinami. Preko e-pošte ne boste pa prejemali nobenega promocijskega materiala, razen če boste tako želeli.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prekličejo svojo registracijo. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) bomo zaščitili v okviru te izjave o varovanju zaupnosti tudi v primeru, če se boste odločili za preklic registracije.

3. Piškotki

Uporabnikom spletne strani ponujamo možnost osebnih nastavitev s piškotki. Piškotki so alfanumerični znaki, ki se preko spletnega brkljalnika prenesejo na disk vašega računalnika. Ko se ta informacija shrani na vašem disku, naš sistem prepozna vaš brkljalnik in priredi vsebino spletnih strani in storitev. Ppiškotki ŠD Vidonci ne vsebujejo osebnih oz. poslovnih podatkov o uporabnikih.

4. Uveljavljanje določil o varovanju zaupnih podatkov (zasebnosti)

Člani ŠD Vidonci, ki imajo dostop do podatkov o strankah, so dolžni upoštevati ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti). Vsak član, ki bi kršil ali zlorabil pravila zaupnosti (zasebnosti), bo podvržen disciplinskim ukrepom, vključno z prekinitvijo članstva ali celo s kazenskimi posledicami.

7. Dnevniške datoteke (log datoteke)

Uporabljamo IP naslove za analizo trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov in zbiramo demografske podatke. IP naslovi niso povezljivi s podatki, po katerih bi lahko osebno identificirali uporabnike.

8. Povezave

Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih strani. Zavedati se morate, da ŠD Vidonci ni odgovorno za določila o zaupnosti podatkov drugih strani. Našim uporabnikom svetujemo, naj zavestno zapuščajo našo stran in si preberejo določila o zaupnosti (tajnosti) drugih strani. Ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti) se nanašajo samo na podatke, ki smo jih zbrali na tej spletni strani.

9. Pristojnost

Če imate vprašanja, težave ali pritožbe glede določil o zasebnosti, nam to lahko sporočite na naslov:
e-mail:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.