:D ka ne boš mogo tej dogodek vö pistite... 
Forum- PiknikGe neven,če mo lajko prišla na piknik,ka mo gnes žele pa neven,če do me pustele...nej san pravla,ka nemo prišla nej pa,ka mo.Tak ka vas moren navelko žalost pistite v negotovoste....žao me je...
Če se nemo vidle,vüpan,ka te se feejst fanj mele....uživajte tuj namesto mejne. ![]()
Zdaj,ka ide piknik prote kraje,be lajko tüj že,kere pač mate volao in možnost,dale komentare oziroma povedale,ka se van je na tan piknike povidlo ale pa,ka se van je nej...pač,napijšete svoj občutek,keroga ste doživele na ton imenitnome piknike.Zdaj,če ste za tao...pijšte! :ok
Zdaj,če ge začan.Mene je belao na piknike vse vrejde od priprave hrane,pijače pa tak dale,ka nemo naštevala.Vse je belao zelo dobro organizirano,sicer be lajko belao tüj bokše.Man pa tuj eno pripombo,ali pa pomoč za naslednjič.Pa be jo pravla,če me ne zamerete.
Mij smo se spravele delat ozirome pripravlat jedi za piknik,pa smo nej mele ustrezne "opreme".Naš puskin se je mantrao s krumčame,ka jih je fanj lepao speko,ale ka njeme tao pomaga,če je nej meo posode. Zdaj nebe bila rada fejst nadležna..ale rada be van pravla,ka vöre se trbej držte.Če smo pravle ob 17.00 uri,te ob 17.00,nej pa ob 18.00. Tak...dosta je teh pripomb. Zdaj be fan bijla ena pohvala.No,zdaj,če smo že pre pohvalaj;Bina,saka te čast za fejst dobro odigrano tekmo. Balao je feeejst fanj,zatao tiste kere ste nej bilij lajko van je feejst žao!!! ALE,BRAVO MI!!!!Vsaka van čast,pa vüpan,ka te se še dale feejst fanj bele!!!!Uživajte! :bravo
Vse je tao fanj pa lepao,ale ge san dobela prepoved "izlaza",ka san prišla 20 minut kasnej domav,kak be pa mogla.Ale ka moremo,sama san se krijva...
tak ka...drujgeč naj me nišče spomne kelko je vöra...
Freesyler,pa ge mo tüj znala zakoj me glava bolij...znaš kakšen bik me na čele vo rastej...ge te obesen hehe... :D :D hecan se.
ja Glavca dosta si rejsan fčeraj zamidila, ali najbole pa si še falila pri fuzbali. Zdaj so si fkup zmlačeni, če bi pa tij špilala te bi pa tak gnes znankar keri v bolnici ležo :D :D :D
Ka moren,če san pa mogla ite domov.Očitno ste se vij feejst fanj mele te dale...tao je fanj
Jb007,pa mij smo tüj fusbal špilale,ka se te nej vido.Bina pa ge prote freesylere pa MIŠkoje.Pa ka ste te slede še tüj špilale fusbal?Jb007,očitno be se te tij rad javo,ka be v bolnice pristano ale ka?! Ale,ge rejsan neven,zakoj be što mogo v bolnico ite?Ka san lajko tak navarna?Pa freestyler se je nej nika buno...ale tejbe be pa lajko spravela v bolnico,ka tejbe še veter zdigne v lüfta...hehe malo se hecan...
Ja _glavca_, resno ti je lejko žal ka si odišla!
Te slede smo na velke gole špilale pa eni so bili v dresaj pa vse tak redno! Če si 20min zamidila bi lejko 2ure tuj pa bi isto mela prepoved!
Ge san komaj zaj prišo domov!
Slike do gor ju3 po vsej verjetnosti! Google is your best friend!
ja glavce kak tij povejš, tij si itak..., no vejpa če si nej do konca bila z nomi ampak te je itak lepo bilo, če glejdan po slikaj, če te pa zanimle ka san glejdo te pa leko objavim
![]()
Meni je bilo zakon na piknike. Pijača je nej glih bila po mojan okuse, ale san se sprijaznila, ka je samo to in to san pila
:ok
Najboukše pa je itak bil nogomet :ball Neven pa, če de mi zamazanija šla vo z gvanta. Ale nema veze, glavno ka je bilo super.
Mislim, ka bi takšen piknik lejko bil večkrat na leto, nej samo enkrat.
Super je bilo, človek se sploj nebi mislo ka de tak vrede, če gli je v začetki fejst slabo zgledalo
Ali te se nan je pa vtrgalo
Neman kaj povedati, če bi vsaj ednok na keden telko preleto kak včeraj, bi to bilo super za mojo kondicijo! Ali kak me vse boli,to te buje!!!
No nemren povedati drugo kak to ka trbej zadevo čimprlej ponoviti,pa mislin ka se večina s ten strinja!!! :) :)Život je rat, a mi smo bez municije...
hehe...forum piknik...uspelo je!
vsi smo redni fusbalerge...ene gnes vse boli...pa ite nemrejo ale...je za zdržate
tej naš nogomet je prva liga...mama pitala če smo igrišče orali,kak man cote zamazane
vglavnan mi to obvladamo ![]() Don`t worry...be happy!
Ka zdaj...kelko štang je pokozlaneh
Pa zdaj povejte,ka vas je nej nika zujvalo?Pa te ste vij dobre,saka van čast!
Ale rejsan je na konce se skuper dobro belao spelano,kak prave puskin.Ka da smo puskin,Polkaš pa ge prišle na igrišče,je feejst slabo kazalo...ale na konca se je se dobro isteklo,tak kak v pravljice :D
Sigurno pa trbej tej piknik ponovite!!! ![]()
Kdo je na straniPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov |